شاید سوال عجیبی باشد.هرکاربری تعدادی برنامه که به آن نیاز یا علاقه دارد را نصب می کند.اما در ادامه به شما نشان می دهیم که بسیاری از اپلیکیشن های بسیار مهم را بر روی گوشی موبایل خود ندارید و نصب آن ها الزامی است.
در این مقاله یاد میگیرید تا با دسته بندی درست و اصولی برنامه ها از کمترین و بهترین آن ها بهره ببرید.این دسته بندی به شما کمک می کند تا از نصب برنامه های اضافی دیگر خودداری کنید و در عوض بهترین برنامه های موبایل را داشته باشید تا در منزل ٬سرکار یا در سفر دچار مشکل احتمالی نشوید.
۱ – برنامه های امنیتی
منظور از برنامه های امنیتی همیشه آنتی ویروس ها یا آنتی تروجان ها نیستند.فکر سارقی گوشی شما را بدزدد.حالا چه راهی در فکر دارید؟
امنیت در محصولات جدید حرف اول را می زند.شما باید علاوه بر نصب آنتی ویروس برای جلوگیری از ویروسی و کند شدن سیستم عامل آن به دنبال نرم افزاری باشید که ضد سرقت نیز باشد.نرم افزار های زیادی برای سیستم عامل های اندروید ٬آی او اس و ویندوز ساخته شده که به شما کمک میکنند تا پس از سرفت موبایل یا تبلت بتوانید بلافاصله اطلاعات شخصی و تصاویر را قفل یا حذف کنید.به این ترتیب سارق نمی تواند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند.علاوه بر این میتوانید با انجام تنظیماتی مختصات مکان دستگاه را بیابید.به این صورت می توانید به راحتی سارق را دست پلیس دهید.
۲- برنامه های ارتباطی
این روزها صدای برنامه های ارتباطی مثل وایبر و لاین را همه جا می شنویم.ارتباطات مردم از طریق این نرم افزارها چه دوستانه و چه کاری بسیار بالا رفته است.اس ام اس یا پیام کوتاه به کلی فراموش شده و به جای تماس صوتی از خط تلفن یا موبایل از تماس های اینترنتی یا تصویری استفاده می شود.
اگر شما هم به این برنامه ها علاقه دارید بهتر است ابتدا یکبار با کلیه برنامه ها کار کنید.سپس تعداد کمی از آن ها را انتخاب و بر روی گوشی نگاه دارید و بقیه را حذف کنید.برنامه هایی مثل وایبر و اسکایپ قوی ترین برنامه های ارتباط پیامی ٬صوتی و تصویری هستند که می توانید از آن ها بهره ببرید.
۳- برنامه های پخش
این امکان که بتوانید با گجت هوشمند خود کلیه فرمت های صوتی را تصویری را پخش کنید می توانید خیلی به شما کمک کند.کافیست نرم افزاری مثل MX Player داشته باشید تا به راحتی کلیه فرمت های تصویری را نمایش دهید.
۴- برنامه های کاربردی
این دسته از برنامه ها می توانند خیلی به کاربر کمک کنند.ما همیشه به تعدادی برنامه نیاز اساسی داریم ٬مانند : ماشین حساب ٬ نقشه کل کشور ٬ زمان ساعت پرواز های هواپیما ٬ برنامه چراغ قوه برای اعلان یا استفاده در تاریکی ٬ فرهنگ لغت برای زمانی که به سفر می رویم و …
نصب این برنامه ها می تواند شما را در شرایط سخت یاری کند.
۵- برنامه های اخبار یا خبرخوان
این دسته از نرم افزارها نیز می توانند بیش از حد به شما کمک کنند.شما میتوانید با جست و جو بهترین اپ خبری داخل یا خارج کشور را دریافت کنید تا از بروزترین خبرهای روز دنیا با خبر شوید.از اطلاعات راه ها و آب و هوای شهر ها نیز در صورت سفر میتوانید آگاه شوید.
۶- بازی ها
اصولا کاربران موبایل یا تبلت به دوسته طبقه بندی می شوند.دسته اول را عده ای تشکیل می دهند که به طور کلی علاقه ای به بازی ندارند و وسیله را برای انجام کار های شخصی خریداری کرده اند.
اما دسته دوم افرادی هستند که به شدت به بازی های کامپیوتری علاقه مندند و معمولا تمام فضای مموری آن ها بازی های مختلف و با سبک های گوناگون است.
اگر از دسته دوم هستید می توانید با یک دسته بندی کوچک سبکی بازی های خود را مرتب کنید.مانند : بازی های رقابتی ٬ فکری ٬ سوم شخص ٬ جنگی و …
این اعمال علاوه بر دسترسی سریع و آسان تر به دستگاه شما در میزان استفاده از سی پی یو یا مموری کمک قابل توجهی می کند.فراموش نکنید که برنامه های بلا استفاده را حذف و در عوض از اپلیکیشن های کاربردی بهره بگیرید.
راستی شما چه برنامه هایی بر روی دستگاه خود دارید؟آیا از تمامی آن ها استفاده می کنید؟